Werkplaats

Onderhoud en reparatie

Heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van regulier onderhoud tot reparaties en APK-keuren. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang plezier van uw auto heeft. U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten. En om ervoor te zorgen dat u mobiel blijft, kunnen we vervangend vervoer voor u regelen.

Trekhaak monteren

Mink van den Brink Auto’s adviseert u graag over de beste trekhaak, passend bij uw situatie en wensen. En natuurlijk monteren we de gewenste trekhaak vakkundig.

Zoekt u een passende trekhaak voor uw auto, bijvoorbeeld voor de fietsendrager, aanhangwagen of caravan? Bij ons dan bent u aan het juiste adres. Afhankelijk van uw auto en het trekgewicht, zijn er diverse mogelijkheden. Zoals een vaste of een afneembare trekhaak. We adviseren u graag over een trekhaak die past bij uw situatie en wensen. En als u een keuze heeft gemaakt, monteren we de trekhaak in onze eigen werkplaats.

Cruise control inbouwen, parkeersensoren en/of bluetooth

Wist u dat u bij Mink van den Brink Auto’s terecht kunt voor het laten inbouwen van cruise controle, parkeersensoren en/of bluetooth? Heeft een auto bij ons gezien waarin net die ene optie ontbreekt dan kunnen wij deze dus voor u inbouwen, zodat ook deze auto aan uw wensen voldoet.