10 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
12-9-2021 15:26:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Omdat wij op zoek waren naar een captur automaat met een bepaalde optie Via Google de juiste auto gevonden bij Mink van de Brink. Na een prettig telefonisch contact de volgende dag naar Nistelrode gereden. Goede eerste indruk, vriendelijke mensen. Na een proefrit de koop gesloten. Na 6 dagen konden wij de auto al halen. Zijn zeer tevreden en zullen mink zeker aanbevelen.
2-9-2021 08:54:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf, betrouwbaar, eerlijk, enthousiast, service naar de klant toe is helemaal top, kortom een echte aanrader dit bedrijf, waar we zeker terugkomen
6-7-2021 19:06:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Mooie youngtimer gekocht bij Mink. Heeft meer als nodig gedaan om de auto op tijd te leveren. Ook de After Sales service was meer als verwacht als bleek dat er een klein probleem was met de sleutels.
5-7-2021 12:45:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Problemen 100% opgelost ????
10-5-2021 19:23:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn ontvangst, luisterde naar onze wensen en we werden heel fijn geholpen!
14-3-2021 13:22:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Prima ervaring met de eigenaars van dit bedrijf. Fijne ontvangst en leuke aflevering van auto. Zeer tevreden!,
11-3-2021 14:43:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goed bedryf houdt zich aan zyn afspraken en is dan ook zeer betrouwbaar. Kan mensen aanraden hier een auto te kopen.Goed onthaal en keurig bedryf.
10-3-2021 14:04:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
leuk jong bedrijf goede mensen die zich aan de afspraken houden en zakelijk te werk gaan. zou hier weer een auto kopen als ze die hebben staan.
29-12-2020 05:41:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gouden garage, wanneer je de 1e keer binnen komt voel je de warmte en eerlijkheid van twee mensen die een goed product willen verkopen. De service en deskundigheid voelen als een warm bad, mijn volgende auto komt dan ook zeker daar vandaan, ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen
5-12-2020 13:07:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ervaring boven verwachting, mooi bedrijf, heel vriendelijk jong stel, geeft je gelijk een vertrouwd gevoel. Mooie Captur gekocht en onze volgende auto komt hoogst waarschijnlijk weer van Mink & Syl vd Brink.